Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd 86-512-58371731 Darcy0716@foxmail.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Νότια Αμερική,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  ZHONG YUE

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  200~500

 • Ετήσιες πωλήσεις

  30000000-40000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1996

 • Εξαγωγή pc

  60% - 70%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-512-58371731

Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας εξοπλισμού μεταλλουργίας Zhongyue Zhangjiagang, ΕΠΕ βρίσκεται στο δρόμο Xiangshan, κωμόπολη Jingang, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα. Με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB20,000,000 yuan, η επιχείρηση ειδικεύεται στην κατασκευή των υψηλής συχνότητας ενωμένων στενά ακρίβεια γραμμών σωλήνων, της γραμμής σωλήνων χάλυβα χ-ακτίνων, που σκίζουν τη μηχανή, τον κρύο ρόλο διαμορφώνοντας τη μηχανή, την κρύα κυλώντας μηχανή, τη μηχανή χάλυβα γωνίας, την κρύα μηχανή πριονιών κοπής κ.λπ… Αυτή τη στιγμή, η ετήσια ικανότητα παραγωγής είναι περισσότερα από 150 σύνολα.

 

Κατά τη διάρκεια περισσότερο από δέκα ετών συνεχούς αποτελεσματικής ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει γίνει ήδη αρκετά καλά ανταγωνιστική σε επίπεδο του μεριδίου αγοράς, της τεχνολογίας, των ανθρώπινων δυναμικών και της γεωγραφικής θέσης στον τομέα της. Για να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά της στην πάντα άγρια ανταγωνιστική αγορά, η επιχείρηση έχει συνεχίσει με τη βελτίωση του συστήματος καινοτομίας, καθιέρωση της πλατφόρμας ανθρώπινων δυναμικών, οικοδόμηση της αρμονικής σχέσης με τους πελάτες, βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος και της μεγάλης έκτασης των υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, τώρα, ως ένας από τους δημοφιλέστερους και αγαπημένους προμηθευτές των πελατών μας, είμαστε η πιό προηγμένοη και παίζουμε έναν ηγετικό ρόλο στον τομέα της εγχώριας αγοράς για την ποιότητα των προϊόντων και το επίτευγμα στην Ε&Α νέων προϊόντων και την ανάπτυξη αγοράς.

 

Τα προϊόντα επιχείρησης εφαρμόζονται ευρέως στις βιομηχανίες της ενωμένης στενά κατασκευής σωλήνων, των αθλητικών προϊόντων, του εξοπλισμού ικανότητας, των ιατρικών συσκευών και των οργάνων, των αγαθών των παιδιών, των επίπλων, των οικιακών ηλεκτρικής συσκευών, των οχημάτων, του κτηρίου σκαφών, της μεταφοράς πετρελαίου και του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος κ.λπ….

 

Θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους για την υποστήριξη και την αγάπη τους για τον εξοπλισμό μεταλλουργίας Zhongyue. Θα κολλήσουμε στην πολιτική «άνθρωπος-κεντροθετημένος και ποιότητα-πρώτα». Για να χτίσουμε την επιχείρησή μας μεγαλύτερη και ισχυρότερη, θα έχουμε κρατηθεί τη διαχείρισή μας, την ποιότητα των προϊόντων μας, τον ανταγωνισμό πυρήνων της επιχείρησης, και με τους πελάτες μας μέσω της καινοτομίας τεχνολογίας και της διαχείρισης υψηλής αποδοτικότητας για να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και την κοινωνική επιστροφή.

 

Η Co. τεχνολογίας εξοπλισμού μεταλλουργίας Zhongyue Zhangjiagang, ΕΠΕ θα εμμένει «στους ανθρώπους προσανατολισμένους, τη στρατηγική που στρέφεται» ως αρχή της και «θα ενισχύει τη ικανοποίηση πελατών» ως στόχο της ενεργά βελτιώνοντας τη διαχείριση παραγωγής και εμπορικός τις υπηρεσίες, έτσι ώστε, θα συμβληθούμε στην ανάπτυξη βιομηχανίας, και θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε την καλύτερη επίδραση για το μερίδιό μας προώθησης και αγοράς εμπορικών σημάτων. Συγχρόνως, θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε ανεξάρτητα τα καινοτόμα προϊόντα, να βελτιώσουμε τις τεχνικές διαδικασίας και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα προϊόντων από την άποψη της προστιθέμενης αξίας, για να πραγματοποιήσουμε την επιχείρηση και ο πελάτης, την επιχείρηση και την κοινωνία αμοιβαία ευεργετικές και win-win να δημιουργήσουν το καλύτερο μέλλον.

 

Ιστορία

Το Μάιο του 1994, η σωλήνας-κάνοντας Co. Zhangjiagang Zhongyuan, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

 

Το Μάιο του 1998, RMB ¥12 εκατομμύριο επενδύθηκε στο πρόσφατα-χτισμένο εργαστήριο.

 

Το Φεβρουάριο του 1999, η πρόσφατα-χτισμένη σωλήνας-κάνοντας Co. Zhangjiagang Zhongyuan, ΕΠΕ ολοκληρώθηκε.

 

Το Μάιο του 2005, το πρόγραμμα χάλυβα ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών 50000 ετήσιας ικανότητας παραγωγής ΑΜ τέθηκε στη λειτουργία στη Co. χάλυβα Jiangsu Zhongjia, ΕΠΕ.

 

Τον Αύγουστο του 2005, το φύλλο χάλυβα Zhangjiagang Zhongxin Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε.

 

Το Μάρτιο του 2006, η σωλήνας-κάνοντας Co. Jiangsu Meisman, ΕΠΕ ήταν οργάνωση με την ετήσια ικανότητα 200000 σωλήνων ΑΜ API.

 

Το Μάιο του 2006, η σωλήνας-κάνοντας Co. ιδρύματος Zhangjiagang, ΕΠΕ ιδρύθηκε.

 

Το Μάιο του 2006, η ετήσια ικανότητα 150000 cold-rolled ΑΜ λουρίδων χάλυβα τέθηκε τυπικά σε λειτουργία από Zhangjiagang Zhongxin το φύλλο χάλυβα Co., ΕΠΕ.

 

Το Μάιο του 2006, η ομάδα Jiangsu Qiyuan διαμορφώθηκε.

 

Το Δεκέμβριο του 2006, η ανατολή Cement Share Company ήταν οργάνωση στην Αιθιοπία.

 

Το Νοέμβριο του 2007, η ανατολική βιομηχανική ζώνη ήταν οργάνωση στην Αιθιοπία.

 

Η Co. επένδυσης Yongyuan Jiangsu, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Ιούνιο του 2008.

 

Τον Αύγουστο του 2008, ενωμένος στενά ο LQY σωλήνας INC καθιερώθηκε στο Χιούστον των ΗΠΑ με την ετήσια ικανότητα 50000 ενωμένων στενά ΑΜ σωλήνων χάλυβα.

 

Τον Αύγουστο του 2009, η Co. διοικητικών μεριμνών αποθηκών εμπορευμάτων Zhangjiagang Zhongcheng, ΕΠΕ ιδρύθηκε στρέφοντας την επιχείρησή της στο χάλυβα, την αποθήκη εμπορευμάτων και τις διοικητικές μέριμνες.

 

Το Σεπτέμβριο του 2009, η μεταλλουργική Co. τεχνολογίας εξοπλισμού Jiangsu Zhonggang, ΕΠΕ να συσσωρεύσει μακριά από την σωλήνας-κάνοντας Co. Zhangjiagang Zhongyuan, ΕΠΕ σε μια ανεξάρτητη επιχείρηση έχει ειδικευτεί ενωμένο στενά εκατομμύριο σωλήνων ακρίβειας κατασκευής στο υψηλή συχνότητα.

 

Το Φεβρουάριο του 2011, η Co. διεθνούς εμπορίου της Σαγκάη Qiyuan, ΕΠΕ ιδρύθηκε.


Το Δεκέμβριο του 2011, η Co. των πόρων Qiyuan, Ltd.was καταχώρησε στη Δημοκρατία των Σεϋχελλών.

 

Στις 25 Μαΐου 2014, μεταλλουργική Co. τεχνολογίας εξοπλισμού Zhangjiagang ZhongYue, ΕΠΕ να συσσωρεύσει μακριά από την ομάδα και σε μια ανεξάρτητη επιχείρηση ειδικευμένη στην κατασκευή κυλινδρικών μύλων, μεταλλουργική σχέδιο και κατασκευή εξοπλισμού, ειδική παραγωγή κ.λπ. σωλήνων.

Υπηρεσία

Οι υψηλής συχνότητας ενωμένες στενά γραμμές σωλήνων χρησιμοποιούνται ευρέως στους διαφορετικούς σωλήνες καθιστώντας τις βιομηχανίες, παραδείγματος χάριν, τους σωλήνες χρησιμοποιημένους για τέτοιους τομείς όπως το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, μοτοσικλέτα, τον αθλητικό εξοπλισμό, τα έπιπλα χάλυβα, τα αγαθά ελεύθερου χρόνου, το μετασχηματιστή, τη διακόσμηση και τη δομή, το νερό, τον αγωγό, τη χημική και φαρμακευτική παράδοση, το χαμηλής πιέσεως ρευστό, χαμηλό & μέσο λέβητα πίεσης, το μεγάλης ακρίβειας κύλινδρο και την υδραυλική υποστήριξη, βαθύς-καλά την αντλία, τον ενωμένο στενά σωλήνα φιαγμένους από βαθμό χάλυβα επάνω από X60, τον υψηλό λέβητα, το περίβλημα του πετρελαίου και του τοίχου φυσικού αερίου καλά, τη σωλήνωση πετρελαίου, το αέριο μεταφοράς, το νερό και το έλαιο στη φυσική βιομηχανία φυσικού αερίου κ.λπ….

 

Μακράν, σε εσωτερικό, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε πολλούς σημαντικούς κατασκευαστές. Στο εξωτερικό, τα προϊόντα έχουν εξαγάγει σε περισσότερες από πενήντα χώρες και ζώνες συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αφρικής κ.λπ. Έχουμε λάβει το συνεπή υψηλό έπαινο από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες ήδη.

Η ομάδα μας

Με όλες τις προσπάθειες των memebers ομάδων, γρήγορα.

Η ειδικευμένη εμπορική ομάδα σιγουρεύεται τα demonds ότι σας μπορούν να είναι διέλευση στο γραφείο σχεδιασμού μας και το προϊόν σας μπορεί να είναι σχέδιο και προϊόντα στην επιθυμία σας.

Η ειδικευμένη σχεδιάζοντας ομάδα θα μπορούσε να καταλάβει το ειδικό αίτημά σας και να δώσει στην επιχείρησή σας το τέλειο σχέδιο που ταιριάζει με τη σύμβαση.

Η πεπειραμένη κατασκευαστική ομάδα καθιστά 100% ακριβές να ακολουθήσει τα σχέδια που δίνονται με το σχεδιασμό, κάνει «μηδέν» συμβιβασμό στην ανοχή και την ποιότητα.

Έμπειρος μετά από την ομάδα υπηρεσιών που καθημερινά να εργαστεί στη γραμμή μας, ξέρει πώς στην εγκατάσταση και ανάθεση της μηχανής για να κερδίσει όσο το δυνατό νωρίτερα το χρόνο και το κόστος σας, να εκπαιδεύσει την ομάδα σας με τον κατάλληλο τρόπο.

 

Κίνα Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ενωμένοι μαζί, είμαστε άριστη ομάδα στην επιτυχία ο πελάτης μας.